JGIC-2012: Enregistraments vídeo, presentacions i conclusions

Les Primeres Jornades sobre Gestió de la Informació Científica (JGIC-2012), que es van celebrar els dies 12 i 13 d’abril a l’Institut d’Estudis Catalans (IEC), han tingut molt bona acollida per part del públic i han acomplert l’objectiu d’impulsar el debat sobre la gestió de la recerca científica.

Per a informar-vos del contingut de les taules rodones i conferències que s’han dut a terme durant les Jornades, podeu consultar els enregistraments vídeo, les presentacions dels ponents i les conclusions que s’han disposat recentment al lloc web de les JGIC-2012.

D’altra banda, també en matèria de gestió de l’R+D+I, La Salle (Universitat Ramón LLull, URL) organitza el Seminari Nous reptes en la gestió de l’R+D+I que aborda aquesta temàtica en l’àmbit de l’empresa i els centres cientificotecnològics. Cada sessió es basa en l’anàlisi d’un cas d’estudi real exposat per directius d’empreses innovadores o de centres de recerca. El seminari es realitza en el marc del Màster en Gestió de Recerca, Desenvolupament i Innovació, i podeu descarregar-vos el programa i inscriure-us-hi al lloc web de la universitat (les inscripcions són limitades i cal realitzar-les abans del 4 de maig).

Una resposta a JGIC-2012: Enregistraments vídeo, presentacions i conclusions

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter