Convocatòria: Premis Sant Jordi 2013 de l’IEC

L’Institut d’Estudis Catalans (IEC) ha convocat els Premis Sant Jordi 2013 que integren trenta-sis premis i set borses d’estudi de les diverses seccions, fundacions i societats filials de l’Institut. Els premis es recullen en el LXXXII Cartell de premis i de borses d’estudi de l’IEC, i el termini d’admissió de candidatures finalitzarà el 3 de desembre de 2012. L’acte públic del lliurament serà el 22 d’abril de 2013.

A més, podeu consultar els Premis Sant Jordi 2012, inclosos en el LXXXI Cartell de premis i de borses d’estudi, que es van lliurar recentment a l’IEC. L’entrada publicada el 25 d’abril del 2012 al Blog de l’OR-IEC també en fa referència.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter