2a Conferencia sobre Calidad de Revistas de Ciencias Sociales y Humanidades (CRECS 2012)

CRECS 2012La 2a edició de la Conferencia sobre Calidad de Revistas de Ciencias Sociales y Humanidades (CRECS 2012) se celebrarà el proper 10 de maig a la Facultat d’Informàtica de la Universitat Politècnica de València (UPV). Organitzada pel grup ThinkEPI, la revista “El Profesional de la Información (EPI)” i la UPV, aquest any reunirà professionals per debatre i intercanviar experiències sobre les polítiques de gestió i publicació de revistes, els indicadors de qualitat i l’avaluació dels continguts de les revistes de ciències socials i humanitats.

Podeu consultar el programa de CRECS 2012 i fer la inscripció mitjançant un formulari electrònic al lloc web del grup ThinkEPI.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter