Cloenda de l’any de la paraula viva, centenari de la Secció Filològica de l’IEC

Centenari Secció FilològicaLa Secció Filològica de l’Institut d’Estudis Catalans (IEC) clou l’Any de la Paraula Viva, títol sota el qual ha commemorat el seu centenari. Al llarg de tot un any s’han desplegat un seguit d’activitats amb una notable participació social, que finalitzen amb un acte de cloenda els dies 5, 8 i 9 de maig de 2012.

En aquest acte final, el Petit Palau de la Música Catalana acollirà el 5 de maig a les 19.00 hores l’acte institucional de cloenda de l’Any de la Paraula Viva i de lliurament dels premis Pompeu Fabra i Robèrt Lafont. El 8 i 9 de maig s’organitzaran unes Jornades de portes obertes amb diverses activitats obertes al públic a la Casa de la Convalescència de l’IEC. Finalment, l’acte culminarà el 9 de maig a les 19.00 hores amb la Festa de cloenda de l’Any de la Paraula Viva.

Podeu consultar el programa i les dades de contacte per a confirmar l’assistència als diversos actes, al lloc web del Centenari.

Una resposta a Cloenda de l’any de la paraula viva, centenari de la Secció Filològica de l’IEC

  • Observatori de la Recerca (OR-IEC) diu:

    L’enregistrament vídeo de la festa de cloenda de l’Any de la Paraula Viva, centenari de la Secció Filològica de l’IEC, ja està disponible a la Videoteca [http://videoteca.iec.cat/entrada.asp?v_id=271].

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter