Cinquenes Jornades Catalanes de Revistes Científiques (5JCRC)

5JCRCL’Institut d’Estudis Catalans (IEC) es complau a convidar-vos a les Cinquenes Jornades Catalanes de Revistes Científiques (5JCRC), que se celebraran els dies 24 i 25 de maig de 2012, a la Sala Prat de la Riba de l’IEC. La voluntat de les 5JCRC és donar suport als consells d’edició i redacció de revistes científiques en la millora de les publicacions, dotar el col·lectiu amb eines i coneixements per a millorar els aspectes formals i estàndards de qualitat de les revistes científiques, i potenciar la difusió, la internacionalització i la visibilitat de les publicacions mitjançant la indexació en bases de dades i repertoris.

El programa de les 5JCRC s’ha dissenyat tenint en compte les principals inquietuds dels assistents a les edicions anteriors, i hi assistiran experts nacionals i internacionals que donaran una visió de l’estat global i les perspectives de l’edició de publicacions científiques. Al llarg dels dos dies es tractaran temes relacionats amb la gestió de revistes científiques, l’edició de revistes en el món digital i les noves eines 2.0, l’accés i els continguts oberts, els models de negoci o les fonts de finançament de revistes, l’avaluació de la ciència i les implementacions de futur.

Per a més informació podeu consultar la pàgina web de les 5JCRC, on trobareu el programa de les Jornades i podreu formalitzar la inscripció en línia, que és gratuïta. El termini d’inscripcions finalitza el dilluns 21 de maig.

Una resposta a Cinquenes Jornades Catalanes de Revistes Científiques (5JCRC)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter