Convocatòria: Apoyo a la participación de empresas en programas internacionales de I+D (Interempresas Internacional 2012)

CDTIEl Centro para el Desarrollo Tecnológico Industrial (CDTI) ha convocat les Ayudas del Subprograma Interempresas Internacional per a l’any 2012. Aquest subprograma està inclòs en el Programa Nacional de Internacionalización de la I+D i el seu objectiu és afavorir la participació d’empreses espanyoles en el programa internacional EUROSTARS, adreçat a les PIMEs intensives en R+D per a desenvolupar projectes trasnacionals orientats al mercat. Aquests projectes han de representar un desenvolupament tècnic i un repte comercial que permetin donar a l’empresa un salt qualitatiu.

S’atorgarà una quantitat màxima de 4,51 milions d’euros per a l’execució de projectes d’R+D, individuals o en cooperació, durant el període 2012-2015. Aquesta convocatòria finançarà els projectes avaluats per damunt de la nota de tall fixada per un panell internacional d’experts i que tinguin finançament públic o privat en els països membres del consorci internacional corresponent.

Pel que fa als terminis de sol·licitud, existeixen 2 procediments de selecció:

Del 4 al 25 de maig de 2012 per als projectes presentats al programa EUROSTARS corresponents al setè Cut off date (CoD) (22 de setembre de 2011).
Del 2 al 27 de juliol de 2012 per als projectes presentats al programa EUROSTARS corresponents al vuitè Cut off date (CoD) (1 de març de 2012).

Per a més informació, podeu consultar el lloc del CDTI.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter