Investigadors de la Universitat de Lleida creen un lloc web sobre la productivitat de la psicologia espanyola

Web of Science Production of Spanish PsychologyWeb of Science Production of Spanish Psychology ofereix i organitza la informació sobre la productivitat espanyola dins de l’àmbit de la psicologia a la plataforma Web of Science (WoS). Les dades s’obtenen a partir del ResearcherID de cada investigador, on, hi pot actualitzar el nombre de les seves publicacions a la WoS, les citacions que rep i el seu índex H.

El grup de recerca Models psicobiològics de la personalitat: neurotransmissió i genètica de la conducta, de l’Institut de Recerca Biomèdica de Lleida (IRB Lleida) i de la Universitat de Lleida (UdL) és responsable del desenvolupament d’aquesta web, que, actualment, compta  amb quasi 400 investigadors registrats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter