Convocatòria: Becas FPI-INIA (2012)

En el marc del Plan Nacional de Investigación Científica, Desarrollo e Innovación Tecnológica 2008-2011, el Ministerio de Economia y Competitividad (MINECO) ha obert la convocatòria d’ajuts per a la Formació de Personal Investigador (FPI) per a l’any 2012, a través del Instituto Nacional de Investigación y Tecnologia Agraria y Alimentaria (INIA) i  les comunitats autònomes. Amb aquesta iniciativa es pretén incrementar la quantitat i qualitat de nous doctors. La concessió màxima d’ajuts a titulats universitaris de Becas FPI-INIA (2012) és de 50.

El període de presentació de les sol·licituds és del 9 al 23 de maig del 2012, i s’ha de fer a través del formulari electrònic.

Per a informar-vos en detall de la convocatòria, podeu accedir al manual d’usuari i a les bases al lloc web de l’INIA.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter