Jornada CBUC sobre bibliometria i avaluació de la recerca

Jornada CBUCEl proper dimarts 29 de maig se celebrarà la Jornada CBUC sobre bibliometria i avaluació de la recerca, organitzada pel Consorci de Biblioteques Universitàries de Catalunya (CBUC), en col·laboració amb Thomson Reuters i la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona (UB).

L’objectiu d’aquesta jornada és debatre sobre l’avaluació científica de la recerca en l’àmbit universitari i quines eines hi ha per a fer-ho. S’adreça a investigadors i professionals vinculats directament amb l’àmbit de l’avaluació i compta amb la participació dels ponents  Philip Purnell, neurocientífic i expert en bibliometria a Thomson Reuters, i Evaristo Jiménez Contreras, doctor en documentació i professor de bibliometria a la Universidad de Granada (UGR).

L’acte tindrà lloc a partir de les 10 hores a l’aula 309 de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la UB. L’assistència és gratuïta prèvia inscripció en un formulari electrònic al lloc web de Thomson Reuters o enviant un correu a nsanchez@cbuc.cat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter