Boletines de Vigilancia Tecnológica de l’Oficina Española de Patentes y Marcas

Boletines de Vigilancia TecnologicaL’Oficina Española de Patentes y Marcas (OEPM) publica trimestralment diversos Boletines de Vigilancia Tecnologica en format electrònic que ofereixen informació puntual i esquemàtica sobre els nous avenços i novetats en els diferents sectors tecnològics. Aquests butlletins són gratuïts i poden estar realitzats íntegrament pels examinadors de patents de l’OEPM o, segons l’àmbit sectorial de la informació, amb la col·laboració d’altres centres tecnològics, fundacions i plataformes.

Actualment n’hi ha disponibles 17 butlletins diferents especialitzats en sectors com l’agroalimentari, l’aqüicultura, la sanitat animal, les energies renovables, el calçat i les tecnologies de la comunicació, entre d’altres. Us podeu subscriure a alguns d’aquests butlletins de vigilància tecnològica mitjançant un formulari electrònic al lloc web del’OEPM.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter