Convocatòria: Future Internet (2012)

La Comissió Europea (CE) ha obert, en el marc del 7th Framework Programme (FP7), la convocatòria Future Internet (2012) entorn la temàtica Information and Communication Technologies (ICT). L’objectiu principal és dur a terme avenços en la xarxa actual, evolucionar el servei d’infraestructures i desenvolupar aplicacions d’internet innovadores. La convocatòria està inclosa dins el programa específic de Cooperació i el pressupost és de 80 milions d’euros.

El termini de presentació de les sol·licituds és el 24 d’octubre del 2012, i cal dipositar-les mitjançant el nou Participant Portal Submission Service.

Per a més informació sobre aquest tema podeu consultar el lloc web de l’ICT.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter