EuroCRIS, organització europea per a la informació de la recerca internacional

EuroCRIS és una organització europea dedicada al desenvolupament de la qualitat dels sistemes d’informació de la recerca internacional, permetent-ne la seva interoperabilitat a gran escala. Aquests sistemes, anomenats en anglès CRISs (Current Research Information Systems), són un conjunt d’eines de gestió de dades d’R+D que proporcionen accés a la recerca i a la seva difusió. L’objectiu dels CRISs és donar suport als usuaris en el desenvolupament de programes d’investigació, en l’execució de projectes o en la generació i avaluació de resultats i oportunitats de finançament, entre d’altres processos.

Una altra missió de l’organització és mantenir el model estàndard internacional de dades per als sistemes d’informació de la recerca CERIF (Common European Research Information Format), recomanat per la Comissió Europea (CE). Pel que fa als destinataris del portal web d’EuroCRIS, es tracta majoritàriament d’investigadors, gestors de la recerca, organismes polítics, consells de recerca, empresaris, organitzacions de transferència de tecnologia i mitjans de comunicació. Aquests usuaris tenen accés als continguts del butlletí informatiu i als fòrums de discussió del portal, així com als resultats de reunions, conferències i seminaris que es duen a terme per la comunitat.

Per a més informació sobre l’organització i la seva tasca podeu consultar el portal web d’EuroCRIS.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter