Estudi: Datos de producción científica (2003-2009) por áreas estratégicas

La Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología (FECYT) amb la col·laboració del grup de recerca SCImago ha publicat 5 resums i 8 informes de dades sobre els resultats de la producció científica agregada en diverses àrees estratègiques de coneixement.   Aquestes àrees, seleccionades de la classificació d’àrees i categories d’SCImago, són: Biotecnologia; Energia i canvi climàtic; Telecomunicacions i Societat de la Informació; Nanociència i Nanotecnologia, Nous Materials i Nous Processos Industrials; i Salut. L’estudi analitza la producció científica espanyola per institucions universitàries, governamentals, sanitàries i privades, i així mateix, la dels principals col·laboradors.

Els resums es centren en l’estudi dels indicadors qualitatius d’excel·lència, d’impacte i de col·laboració per al període 2003-2009. En general, l’estructura que segueixen inclou la definició de l’àrea, la delimitació de les categories que la composen, un breu resum de cada categoria i els principals gràfics i indicadors, i la definició dels indicadors utilitzats. D’altra banda, els informes de dades desenvolupen en detall les dades que fan referència als resums.

Podeu accedir al contingut dels resums i els informes al lloc web de l’Observatorio Español de I+D+I (ICONO) de la FECYT.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter