Convocatòria: Ayudas para proyectos de la Acción Estratégica de Telecomunicaciones y Sociedad de la Información (2012)

La Secretaría de Estado de Telecomunicaciones y para la Sociedad de la Información del Ministerio de Industria, Energía y Turismo (MINETUR) ha obert la convocatòria d’Ayudas para la realización de proyectos en el marco de la Acción Estratégica de Telecomunicaciones y Sociedad de la Información  (2012). La convocatòria correspon al subprograma Competitividad I+D dins del Plan Nacional de Investigación Científica, Desarrollo e Innovación Tecnológica, i s’emmarca en l’àrea temàtica d’impuls de la indústria TIC.

Aquests ajuts consideren prioritaris els projectes de les línies d’actuació de l’Agenda Digital Europea: Competitivitat de la petita i mitjana empresa (PIME); Smart Cities i administració electrònica; Continguts i serveis interoperables i sense fronteres; i Serveis en un entorn de mobilitat. Els projectes poden realitzar-se en la modalitat individual o de cooperació, i el termini de presentació de les sol·licituds, a través de la seu electrònica del MINETUR és el 5 de juliol del 2012. D’altra banda, les entitats participants en els projectes de cooperació disposen fins el 10 de juliol per entregar-les.

Podeu consultar en detall la present convocatòria en la resolució de 5 de juny de 2012 del Boletín Oficial del Estado (BOE).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter