Convocatòries: INNCORPORA i INNPLANTA (2012)

El Ministerio de Economía y Competitividad (MINECO), a través de la Secretaría de Estado de Investigación, Desarrollo e Innovación, ha obert les convocatòries INNCORPORA (2012) i INNPLANTA (2012). Mitjançant aquests programes, que s’emmarquen dins del Plan Nacional de I+D+I, el govern destinarà més de 90 milions d’euros per a la contractació i formació de professionals de l’àmbit de l’R+D+I, i per a l’equipament científic i tecnològic de les comunitats autònomes, en el període 2012-2015.

La convocatòria INNCORPORA (2012) té l’objectiu de concedir ajudes a empreses públiques i privades, centres tecnològics, centres de suport a la innovació tecnològica, associacions empresarials i parcs científics i tecnològics, per a la nova contractació, a jornada completa, de professionals amb titulació superior universitària. A més, reforça la formació de professionals en el camp de l’R+D+I. El termini de presentació de les sol·licituds és des del 18 de juny fins el 12 de juliol del 2012.

La convocatòria INNPLANTA (2012) vol donar suport a projectes que es dirigeixin a adquirir equipament cientificotecnològic, que posteriorment s’utilitzarà per a activitats d’R+D+I i de transferència de resultats. El termini de presentació de les sol·licituds és des del 18 de juny fins el 2 de juliol del 2012.

Per a obtenir més detalls d’ambdós ajuts, podeu consultar les bases reguladores d’INNCORPORA 2012 i les bases d’INNPLANTA 2012, al Boletín Oficial del Estado (BOE).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter