Estadístiques de la National Science Foundation (NSF)

NSFL’agència nord-americana National Science Foundation (NSF) ofereix al seu lloc web una secció de dades estadístiques d’R+D dins l’àmbit de la ciència i l’enginyeria amb l’objectiu de proporcionar  informació objectiva, útil i de lliure accés.

El National Center for Science and Engineering Statistics (NCSES) és l’organisme de la NSF encarregat de compilar, analitzar i difondre aquestes dades i d’elaborar al voltant de 30 informes anuals, entre els quals trobem els Science and Engineering Indicators (SEI). Les dades consultables ofereixen informació sobre el finançament i la despesa, els recursos humans, la producció científica i el sistema educatiu en ciència i enginyeria, majoritàriament dins l’àmbit geogràfic dels Estats Units d’America, però també s’inclouen informes amb dades d’altres nacions i de tipus comparatiu.

Per a més informació, podeu consultar el lloc web de la NSF.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter