XLIV Universitat Catalana d’Estiu (UCE)

La Universitat Catalana d’Estiu (UCE) sorgí l’any 1969 amb la voluntat de promoure i fer avançar la llengua i cultura catalanes, i per tal de trobar un espai de llibertat en un moment en què el franquisme era ben viu. Des de fa 44 anys se celebra a Prada (Conflent), i és una universitat oberta a estudiants, professors, professionals, polítics i públic en general dels vuit territoris que conformen els Països Catalans: l’Alguer, Andorra, el Carxe, el Principat de Catalunya, Catalunya Nord, la Franja de Ponent, les Illes Balears i el País Valencià. Les activitats que s’hi organitzen tindran lloc del 16 al 23 d’agost del 2012.

Durant vuit dies, i gràcies al suport de diverses institucions, els assistents podran participar a cursos, jornades, tallers d’àmbits de coneixement diversos, i a un gran nombre d’actes, commemoracions i espectacles. El programa detallat es pot consultar al lloc web de la UCE, així com el formulari de matrícula i la modalitat de preus.

Els interessats, a més, poden beneficiar-se dels Ajuts per al finançament de l’estada a la Universitat Catalana d’Estiu de l’any 2012 (ESTIU 2012) convocats per l’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR). La concessió serà del 75% de l’import de les despeses d’estada, a estudiants del sistema universitari català, d’edats compreses entre 18 i 25 anys, que es matriculin per tota l’edició. El termini de presentació de les sol·licituds és del 12 al 31 de juliol del 2012.

2 respostes a XLIV Universitat Catalana d’Estiu (UCE)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter