Convocatòria: Premis de Recerca Jove (2012)

AGAURL’Agència de Gestió d’Ajuts a la Recerca (AGAUR) obre el termini per presentar-se als Premis de Recerca Jove 2012. Aquests premis s’adrecen a alumnes de segon cicle d’Educació Secundària Obligatòria (ESO) i d’alumnes d’educació postobligatòria que duguin a terme treballs de recerca en català, de tipus experimental o teòric,  que els permeti aplicar els coneixements adquirits durant el curs i fomentar així la creativitat científica. Els treballs de recerca es podran dur a terme de manera individual o en equips d’un màxim de cinc persones. També poden beneficiar-se d’aquests premis els centres d’educació secundària que fomentin la participació dels tutors i alumnes en aquesta convocatòria.

El termini de presentació de sol·licituds és el 20 de setembre de 2012. Trobareu més informació al lloc web de l’AGAUR.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter