Convocatòria: Ajuts per incentivar la recerca aplicada en matèria de producció agroalimentària (AGEC 2012)

AGAUREl Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural (DAAM), en col·laboració amb l’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR), convoquen els Ajuts per incentivar la recerca aplicada en matèria de producció agroalimentària (AGEC 2012). L’objectiu és desenvolupar tècniques de producció agrària i alimentària ecològiques, i també mètodes alternatius de control de plagues, malalties, gestió eficient de l’aigua de reg i mesures de mitigació dels efectes del canvi climàtic.

Podran beneficiar-se dels ajuts els equips de recerca de les universitats, així com dels centres de recerca públics i privats de Catalunya sense ànim de lucre que tinguin com a activitat principal la recerca, i els centres tecnològics i/o centres de la xarxa TECNIO. El termini de presentació de sol·licituds és de 30 dies naturals a comptar a partir del 29 de juny del 2012. Cal presentar-les telemàticament i en format paper al registre de l’AGAUR.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter