Convocatòria: Clean Sky JTI 2012-03

La Comissió Europea (CE), en el marc del 7th Framework Programme (FP7), ha obert la 13a convocatòria Clean Sky JTI (2012-03) amb un pressupost de gairebé 30 milions d’euros. La convocatòria, que forma part de les iniciatives iniciatives JTI (Joint Technology Initiatives) dins el programa específic de Cooperació, vol promoure el desenvolupament de tecnologies innovadores en la indústria del transport aeri. El programa cobreix 47 temes que s’inclouen en les àrees següents: EcoDesign; Green Regional Aircraft; Green Rotorcraft; Sustainable and Green Engines; Smart Fixed Wing Aircraft; i, per últim,  Systems for Green Operations.

El termini de presentació de sol·licituds és el 18 d’octubre de 2012. Per a més informació, podeu consultar les entrades sobre les diverses convocatòries Clean Sky publicades al Blog de l’OR-IEC.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter