Convocatòria: Ayudas para proyectos arqueológicos en el exterior (2012)

Ministerio Educación, Cultura y DeporteEl Ministerio de Educación, Cultura y Deporte ha obert la convocatòria Ayudas para proyectos arqueológicos 2012 amb l’objectiu de finançar projectes de recerca i intervenció arqueològica a l’exterior. Tindran prioritat aquells projectes plantejats en el marc dels convenis de cooperació cultural subscrits per l’Estat espanyol amb altres països i prèviament informats per l’ambaixada d’Espanya al país on es desenvoluparà el projecte. Les activitats finançades s’hauran de realitzar abans del 30 d’abril de 2013.

El termini de sol·licitud és el divendres 3 d’agost de 2012. Per a més informació sobre aquesta convocatòria, consulteu el lloc web del Ministerio de Educación, Cultura y Deporte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter