Convocatòria: Ajuts a la mobilitat per professors, investigadors i titulats (2012)

Ministerio de Educación, Cultura y DeporteEl Ministerio de Educación, Cultura y Deporte ha obert dues noves convocatòries d’ajuts a la mobilitat. La convocatòria Estancias de movilidad de profesores e investigadores seniores en centros extranjeros de enseñanza superior e investigación, incluido el Programa Salvador de Madariaga (2012) té l’objectiu d’afavorir una actualització permanent en qualsevol àrea del coneixement i la participació en tasques de recerca i docents en els centres d’acollida estrangers. D’altra banda, la convocatòria Estancias de movilidad en el extranjero José Castillejo para jóvenes doctores (2012) vol facilitar l’actualització dels coneixements, l’aprenentatge de noves tècniques en recerca i docència i, al mateix temps, la creació de vincles entre institucions.

Podeu consultar tots els requisits de la convocatòria i tramitar-la electrònicament al lloc web del Ministerio de Educación, Cultura y Deporte. La data termini de sol·licituds és el 11 de juliol de 2012 per a les dues convocatòries.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter