Convocatòria: Ayudas para la realización de estancias breves en otros centros de I+D (FPI 2012)

MINECOEl Ministerio de Economia y Competitividad (MINECO) ha obert la convocatòria Ayudas para la realización de estancias breves en otros centros de I+D 2012 dins del Subprograma de Formación de Personal Investigador (FPI). L’objecte d’aquest ajut és finançar la mobilitat dels investigadors FPI en altres centres d’R+D o empreses per millorar la seva formació, la recerca en un projecte i/o l’impuls de la seva tesi doctoral.

Les activitats a desenvolupar tindran una durada mínima de dos mesos i màxima de sis i es podran realitzar en diferents períodes. El termini de sol·licitud és el 12 de setembre de 2012. Per a més informació, us podeu adreçar al lloc web del MINECO.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter