Convocatòria: IMI 7th Call (2012)

En el marc del 7th Framework Programme (FP7), la Comissió Europea (CE) ha obert la convocatòria IMI Call 7th Call (2012) amb un pressupost de 26 milions d’euros. La convocatòria s’inclou dins el programa específic de Cooperació, i forma part de les Joint Technology Initiatives (JTIs). L’objectiu és desenvolupar un marc per a l’avaluació ràpida dels beneficis i riscos de la vacunació a Europa, i incorporar dades clíniques de la vida real en el desenvolupament de fàrmacs. Els dos temes prioritaris d’investigació són la gestió del coneixement i fer front als obstacles reguladors i legals.

El termini de presentació de sol·licituds és el 9 d’octubre de 2012, i s’ha de realitzar a través de la Submission of Information Application (SOFIA). Per a més informació, podeu consultar la Innovative Medicines Initiative (IMI).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter