Convocatòria: Ajuts per a accions de cooperació en el marc de la Comunitat de Treball dels Pirineus (CTP-DGR 2012)

CTPL’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR) ha obert la convocatòria d’Ajuts per a accions de cooperació en la Comunitat de Treball dels Pirineus (CTP) per a l’any 2012. La CTP va néixer l’any 1983 amb la voluntat de crear una estructura de cooperació transfronterera als Pirineus.

La convocatòria presenta dues modalitats:

Ajuts de mobilitat d’investigadors/es (AIRE-CTP): L’objecte és finançar les despeses d’estades i viatges d’investigadors i investigadores catalans predoctorals (estades d’1 a 6 mesos) i postdoctorals (estades d’1 a 4 mesos) a fi de promoure els intercanvis transfronterers entre els membres de la comunitat científica dels diferents territoris de la CTP, amb l’objectiu de fomentar la formació i potenciar les xarxes d’equips de recerca.

Ajuts per al desenvolupament i consolidació de xarxes temàtiques de recerca (XI-CTP): La finalitat consisteix en finançar l’organització d’un sistema estable de relacions i col·laboració entre el personal investigador i/o els grups de recerca d’entitats dels territoris de la CTP. La finalitat de la xarxa és consolidar la col·laboració cientificotècnica per preparar el desenvolupament de projectes de recerca i presentar o obtenir projectes de recerca europeus. La durada màxima de les activitats proposades és de dos anys, comptadors des de l’1 de gener de 2013. Els investigadors o les investigadores i els equips de recerca han de constituir una xarxa temàtica de recerca formada per un mínim de tres equips de recerca; cadascun ha de pertànyer a un territori diferent de la CTP. És necessari que la proposta tingui caràcter transfronterer, és a dir, que hi participin equips de recerca de, com a mínim, dos estats diferents. L’import màxim de l’ajut serà de 6.000 euros.

Poden beneficiar-se d’aquesta convocatòria les universitats del sistema universitari català, els centres de recerca, centres tecnològics, les fundacions hospitalàries, les institucions sense ànim de lucre que tinguin com a activitat principal la recerca, així com les empreses ubicades a catalunya, d’acord amb el que s’especifica per a cada modalitat.

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 17 de setembre de 2012. Les sol·licituds s’han d’emplenar per via electrònica a través de l’Oficina Virtual de Tràmits (OVT).

Per a més informació, podeu consultar el lloc web de l’AGAUR.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter