Jornada Connect-EU

Jornada Connect EUEl proper 20 de setembre al World Trade Center de Barcelona se celebrarà una nova edició de la Jornada Connect-EU, organitzada per la Generalitat de Catalunya, AGAUR, ACC1Ó i CERCA. En aquesta jornada s’informarà sobre totes les convocatòries 2013 del 7th Framework Programm (FP7), es facilitarà l’assessorament directe amb els representants nacionals i de la Comissió Europea i es donaran a conèixer casos d’èxit. A més, al tractar-se de l’últim any de l’FP7, els experts parlaran sobre el futur programa marc de recerca europeu, anomenat Horitzon 2020.

La jornada s’adreça a les empreses i als centres de recerca que ja tenen un projecte per presentar a l’FP7 o que volen iniciar un procés col·laboratiu i d’internacionalització de l’R+D+I.

Podeu inscriure-us i ampliar informació al lloc web de les jornades.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter