Turisme científic

Recerca en Acció,  el portal de divulgació de la Fundació Institució Catalana de Suport a la Recerca, vol donar a conèixer la investigació que es fa a Catalunya en totes les disciplines. En aquest sentit, presenta un projecte en què es proposen llocs interessants per a fer turisme científic. El ventall de propostes i equipaments que es recomanen són de tipologia diversa: centres d’interpretació, museus, espais naturals, etc. Es tracta d’indrets i activitats recomanats per un investigador o un divulgador de la ciència, i que formen part d’una xarxa informal d’allò que els anglosaxons anomenen “non formal science education”.  De fet, són llocs on els visitants poden gaudir d’una estona de lleure i, alhora, accedir a uns coneixements interessants, curiosos i atractius.

Per a informar-vos en detall del calendari de propostes i activitats podeu consultar el lloc web de Recerca en Acció.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter