Convocatòria: Ajuts per a la contractació de personal investigador novell (FI-DGR 2013)

AGAURL’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR) ha obert la convocatòria per atorgar o renovar ajuts per a la contractació de personal investigador novell (FI-DGR 2013). Es tracta d’ajuts a les universitats, els centres de recerca i/o les fundacions hospitalàries per contractar personal investigador novell i promoure la qualitat en la investigació, tot incorporant-los en grups de recerca que desenvolupin un projecte vigent i finançat d’R+D.

La durada del contracte serà d’un any i es podrà prorrogar anualment en el marc d’aquest programa fins a un màxim de 3 anys, sempre que es compleixin els requisits previstos a les corresponents convocatòries de renovació. El termini de sol·licitud finalitza el 17 de setembre de 2012. Les sol·licituds s’han d’emplenar per via electrònica a través de l’Oficina Virtual de Tràmits (OVT) de la Generalitat de Catalunya.

Per obtenir informació sobre les beques i ajuts per a la formació de personal investigador (FI) del període 1997-2009, podeu consultar l’entrada publicada el 21 de juliol del 2011 al Blog de l’OR-IEC.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter