Reports de la recerca a Catalunya (2003-2009)

IECA principis de l’any 2012, l’Institut d’Estudis Catalans (IEC) començà els treballs de redacció dels Reports de la recerca a Catalunya (2003-2009). El projecte es basa en una sèrie d’informes periòdics, redactats per experts de reconegut prestigi, sobre cada una de les àrees en què es pot dividir l’activitat científica. Les dues edicions anteriors dels Reports (1990-1995 i 1996-2002), que han comptat amb el suport de la Generalitat de Catalunya, es poden consultar a text complet al lloc web de l’IEC. Com a novetat, la tercera edició incorpora 4 àrees: Biotecnologia; Ciència i tecnologia dels aliments; Medi ambient; i, per últim, Nanociència i nanotecnologia.

A partir de la segona quinzena de setembre, l’Observatori de la Recerca (OR-IEC) començarà a publicar esglaonadament al Blog els documents de treball dels 31 informes d’aquesta edició. Els investigadors de cada àrea tindran un període de 4 setmanes per deixar un comentari al Blog de l’OR-IEC o enviar un correu electrònic a l’OR-IEC. Un cop finalitzat el període de debat públic, el redactor de cada informe tancarà definitivament el text, que serà preparat per editar.

Un projecte com aquest necessita de la participació i la implicació de tota la comunitat científica. En aquest sentit, us agrairem que col·laboreu amb nosaltres donant la màxima difusió i fent comentaris i aportacions als documents de treball.

5 respostes a Reports de la recerca a Catalunya (2003-2009)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter