El Programa Ramón y Cajal continua en actiu

La Secretaría de Estado de Investigación, Desarrollo e Innovación del Ministerio de Economía y Competitividad (MINECO) novament posa en marxa la convocatòria del Programa Ramón y Cajal per als propers set anys. L’objectiu principal és enfortir la capacitat investigadora dels grups i institucions d’R+D+I, tant del sector públic com del privat, mitjançant la contractació d’investigadors que hagin obtingut el grau de doctor. Aquesta edició, que també incorpora el Programa Intensificación e incorporación de la actividad investigadora (I3), concedirà un total de 175 places (75 menys que l’anterior) pel valor de 54 milions d’euros (10 milions més).

Com els ajuts anteriors, els investigadors seleccionats rebran un contracte que es cofinançarà amb la institució receptora. La novetat d’aquesta convocatòria, pel fet d’incloure el Programa I3, és la prolongació de dos anys més de contracte. D’altra banda, la línia de recerca haurà d’identificar i definir les seves estratègies de recerca i les àrees en les quals es volen especialitzar els investigadors.

Per aprofundir en el tema, us podeu informar del balanç del Programa Ramón y Cajal (2001-2009) a l’entrada, publicada el 3 de febrer de 2011, al Blog de l’OR-IEC. A més, teniu accés a l’Informe Programa Ramón y Cajal (RYC) del portal web MERIDIÀ, que incorpora les dades corresponents a les convocatòries 2001-2009.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter