Convocatòria: ICT Call 11 (2012)

Amb un pressupost total de 236,5 milions d’euros i en el marc del 7th Framework Programme (FP7), la Comissió Europea (CE) ha obert la convocatòria ICT Call 11 per al 2012. Aquesta s’inclou dins el programa específic de Cooperació, i forma part de l’àmbit Information and Communication Technologies (ICT). L’objectiu és impulsar la investigació en tecnologies futures i emergents en àrees com la nanoelectrònica i la fotònica, les xarxes d’energia intel·ligent o la gestió sostenible de recursos hídrics.

Els temes que es convoquen són els següents:

1. Pervasive and Trusted Network and Service Infrastructures
2. Alternative Paths to Components and Systems
3. Technologies for Digital Content and Languages
4. ICT for a Low Carbon Economy
5. ICT for learning and Access to Cultural resources
6. Future and Emerging Technologies

El termini de presentació de sol·licituds és el 16 d’abril de 2013, i s’ha de realitzar a través del Participant Portal.  A través d’aquest portal també podeu consultar el Work Programme 2013 i la fitxa de la convocatòria, i altres documents addicionals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter