Inauguració del curs de l’Institut d’Estudis Catalans (IEC)

IECEl proper dijous 27 de setembre a les 18 hores s’inaugura el curs 2012-2013 a l’IEC, l’acadèmia catalana de les humanitats i les ciències. La conferència inaugural, titulada “I si escric llengua, veus? El dolor em trenca l’ànima. Per què vivim les llengües amb tanta passió?”, serà a càrrec del filòleg Josep M. Nadal, membre de la Secció Filològica de l’IEC.

En l’acte, que serà presidit per Salvador Giner, president de l’IEC, participarà José Manuel Blecua, director de la Real Academia Española (RAE). Clourà amb un concert de viola de Jordi Savall, que interpretarà “Orient-Occident. Diàlegs musicals de les tradicions cristianes, jueves i otomanes”.

Per a més informació, podeu consultar el lloc web de l’IEC.

Una resposta a Inauguració del curs de l’Institut d’Estudis Catalans (IEC)

  • Observatori de la Recerca (OR-IEC) diu:

    La sessió inaugural del curs 2012-2013 ja està disponible a la Videoteca de l’IEC [http://videoteca.iec.cat/entrada.asp?v_id=305].

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter