Convocatòria: Fet Open (2012)

Amb un pressupost total de 50 milions d’euros la Comissió Europea (CE) ha obert la convocatòria Fet Open per a l’any 2012, dins el 7th Framework Programme (FP7). Aquesta s’inclou dins el programa específic de Cooperació, i forma part de l’àmbit Information and Communication Technologies (ICT). La iniciativa Fet Open s’orienta a la recerca d’idees innovadores en l’àmbit de les tecnologies d’informació i comunicació.

El termini de presentació de sol·licituds és el 12 de març de 2013, i s’ha de realitzar a través del Participant Portal. A través d’aquest portal també podeu consultar el Work Programme 2013 i la fitxa de la convocatòria, i altres documents addicionals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter