Convocatòria: Subvencions per a intervencions arqueològiques i paleontològiques incloses en projectes de recerca biennals (2012-2013)

L’Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural (OSIC), del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, ha obert la Convocatòria per a la concessió de subvencions, en règim de concurrència competitiva, per a intervencions arqueològiques i paleontològiques incloses en projectes de recerca biennals durant els anys 2012 i 2013. L’objectiu és promoure la defensa i conservació del patrimoni arqueològic i paleontològic català, així com el foment de la recerca d’aquest patrimoni. La dotació màxima de la convocatòria és d’1,2 milions d’euros.

El termini de presentació de sol·licituds és de l’1 al 19 d’octubre de 2012, i s’han de presentar electrònicament a l’espai de Subvencions i tràmits del Departament de Cultura,  o bé presencialment al Registre General de la mateixa entitat.

Per a més informació de la convocatòria us podeu adreçar a l’OSIC.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter