Reports de la recerca a Catalunya (2003-2009): Enginyeria agronòmica i forestal

Agricultura

Font: Ferran Moreno Lanza

En el marc del projecte dels Reports de la recerca a Catalunya (2003-2009), ja es pot consultar el document de treball d’Enginyeria agronòmica i forestal (en format PDF). L’informe ha estat redactat per Jaume Porta i Juan Pedro Marín, professors de la Universitat de Lleida (UdL). Les dues edicions anteriors dels Reports (1990-1995 i 1996-2002), que van comptar amb el suport de la Generalitat de Catalunya, es poden consultar a text complet al lloc web de l’IEC.

Els investigadors de l’àrea d’Enginyeria agronòmica i forestal tenen un període de 4 setmanes, és a dir fins el 30 d’octubre, per a deixar un comentari al Blog de l’OR-IEC o enviar un correu electrònic a l’OR-IEC. Un cop finalitzat el període de debat públic, els redactors estudiaran els comentaris rebuts i tancaran definitivament el text, que serà preparat per a editar.

Un projecte com aquest necessita de la participació i la implicació de tota la comunitat científica. En aquest sentit, us agrairem que col·laboreu amb nosaltres donant-ne la màxima difusió, i fent comentaris i aportacions al document de treball.

Per a més informació, podeu consultar el Portal de publicacions de l’IEC, així com les revistes de la Institució Catalana d’Estudis Agraris (ICEA), filial de l’IEC: Dossiers Agraris i Quaderns Agraris.

Una resposta a Reports de la recerca a Catalunya (2003-2009): Enginyeria agronòmica i forestal

  • Robert Cruañas diu:

    A la pàgina 5 es dona UA com acrònim de la Universitat de Barcelona, fet que és incorrecte puig que és UB.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter