Reports de la recerca a Catalunya (2003-2009): Geografia i Demografia

Geografia

Font: SEDACMaps

En el marc del projecte dels Reports de la recerca a Catalunya (2003-2009), ja es pot consultar el document de treball de Geografia i Demografia (en format PDF). L’informe ha estat redactat per Abel Albet i Maria Dolors Garcia, professors de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Les dues edicions anteriors dels Reports (1990-1995 i 1996-2002), que van comptar amb el suport de la Generalitat de Catalunya, es poden consultar a text complet al lloc web de l’IEC.

Els investigadors de l’àrea de Geografia i Demografia tenen un període de 4 setmanes, és a dir fins el 30 d’octubre, per a deixar un comentari al Blog de l’OR-IEC o enviar un correu electrònic a l’OR-IEC. Un cop finalitzat el període de debat públic, els redactors estudiaran els comentaris rebuts i tancaran definitivament el text, que serà preparat per a editar.

Un projecte com aquest necessita de la participació i la implicació de tota la comunitat científica. En aquest sentit, us agrairem que col·laboreu amb nosaltres donant-ne la màxima difusió, i fent comentaris i aportacions al document de treball.

Per a més informació, podeu consultar el Portal de publicacions de l’IEC, així com la revista de la Societat Catalana de Geografia (SCG), filial de l’IEC: Treballs de la Societat Catalana de Geografia.

Una resposta a Reports de la recerca a Catalunya (2003-2009): Geografia i Demografia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter