Convocatòria: Call for proposals to support ERC monitoring and evaluation strategy (gender aspects)

En el marc del 7th Framework Programme (FP7), la Comissió Europea (CE) ha obert la convocatòria Call for proposals to support ERC monitoring and evaluation strategy (gender aspects) per a l’any 2012. L’objectiu és donar suport al seguiment i estratègia d’avaluació de l’European Research Council (ERC), pel que fa als aspectes de gènere. La convocatòria s’inclou dins el programa específic Ideas, que vol reforçar l’excel·lència, el dinamisme i la creativitat de la recerca europea, i millorar l’atractiu d’Europa per als millors investigadors. El pressupost és de 200.000 €.

El termini de presentació de sol·licituds és el 16 de gener de 2013. Per a informar-vos sobre la fitxa de la convocatòria i el Work Programme 2013-Ideas, podeu consultar el Participant Portal de la CE.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter