Debat sobre Recerca en Biologia Avui

Debat Recerca en Biologia AvuiLa Societat Catalana de Biologia (SCB) organitza Debat sobre Recerca en Biologia Avui que se celebrarà el dijous 25 d’octubre a les 18 hores al Museu Blau de Barcelona. L’acte té com a objectiu iniciar una discussió al voltant d’aspectes de promoció, defensa, coordinació i reconeixement de la investigació biològica. Així mateix, vol fomentar el coneixement mutu entre els responsables dels centres, crear un punt de contacte i establir vincles de col·laboració futura.

L’aforament és limitat i cal confirmar l’assistència al correu scb@iec.cat. Trobareu més informació sobre el programa de l’acte al lloc web de l’SCB.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter