Convocatòria: Ajuts per a formar personal investigador de les Illes Balears (2012)

La Conselleria d’Educació, Cultura i Universitats del Govern de les Illes Balears ha obert la convocatòria d’Ajuts per formar personal investigador cofinançats pel Fons Social Europeu per mitjà del Programa Operatiu de les Illes Balears (2007-2013). Es tracta de catorze ajuts per a personal investigador, l’objectiu dels quals és formar en recerca científica i tècnica titulats superiors universitaris que vulguin fer una tesi doctoral en centres de recerca i desenvolupament tecnològic ubicats a les Illes Balears. A la convocatòria s’hi destinarà un import màxim de 1.164.658 €.

Aquesta convocatòria està cofinançada pel Fons Social Europeu (FSE) a través del Programa Operatiu del FSE Illes Balears (2007-2013), que té la voluntat d’incrementar la participació de les persones econòmicament inactives en el mercat de treball, la lluita contra l’exclusió social, el foment de la igualtat entre homes i dones, i la no-discriminació. El Programa s’articula en cinc eixos prioritaris, el tercer dels quals està dedicat a l’augment i millora del capital humà en l’àmbit de la investigació i de la innovació. Durant els dos primers anys, els ajuts tindran les característiques d’una beca. A continuació, el centre d’R+D ha de formalitzar un contracte de treball en pràctiques.

El termini de presentació de sol·licituds és de 20 dies hàbils a partir del 5 d’octubre de 2012. Per a més informació podeu accedir a la convocatòria publicada, el 4 d’octubre de 2012, al Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter