Acte: 50 anys de "Nosaltres, els valencians", de Joan Fuster

Commemoració Joan FusterL’Institut d’Estudis Catalans (IEC) celebra el dijous 18 d’octubre l’acte commemoratiu dels 50 anys de Nosaltres, els valencians, de Joan Fuster. L’acte tindrà lloc a la Sala Prat de la Riba de l’IEC a les 18 hores amb la conferència “Fuster, el país i la política”, que pronunciarà  Joan F. Mira, escriptor i membre de la Secció de Filosofia i Ciències Socials (SFCS) de l’IEC. Posteriorment se realitzarà una taula rodona amb Vicent Sanchis, periodista valencià i professor de la Universitat Ramon Llull (URL), i Víctor Gómez Labrado, excoordinador de la Casa Museu Joan Fuster.

Una resposta a Acte: 50 anys de "Nosaltres, els valencians", de Joan Fuster

  • Observatori de la Recerca (OR-IEC) diu:

    L’enregistrament vídeo de l’acte commemoratiu dels 50 anys de “Nosaltres, els valencians”, de Joan Fuster, ja està disponible a la Videoteca de l’IEC [http://videoteca.iec.cat/entrada.asp?v_id=312].

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter