Convocatòria: Call for proposals for ERC Synergy Grant

L’European Research Council (ERC) ha obert la convocatòria ERC Synergy Grant (ERC-2013-SyG), amb un pressupost global de 150 milions d’euros. Aquests ajuts de la Comissió Europea (CE) s’inclouen dins el programa Ideas, i permetran a grups d’investigadors compartir coneixement i recursos per a fer recerca de qualsevol temàtica de forma conjunta. Els grups han de tenir de 2 a 4 investigadors principals, i l’únic criteri d’avaluació és l’excel·lència científica.

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 10 de gener de 2013. Per a més informació, podeu consultar la convocatòria publicada al Participant Portal de la CE, així com les entrades sobre l’ERC publicades al Blog de l’OR-IEC.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter