Debat públic sobre l’Estrategia Española de Ciencia y Tecnología y de Innovación

EstrategiaLa Secretaría de Estado de Investigación, Desarrollo e Innovación ha publicat un avançament del document Estrategia Española de Ciencia y Tecnología y de Innovación, que estarà vigent durant el període 2013-2020. Aquest document està obert a la participació i al comentari de tots els membres del sistema espanyol d’R+D+I fins el dia 25 d’octubre de 2012. Un cop consensuada, l’estratègia representarà l’instrument marc on s’estableixen els objectius generals per al foment i desenvolupament de les activitats d’R+D+I.

En el marc de la Ley 14/2011 de la Ciencia, la Tecnología y la Innovación, l’elaboració dels continguts han comptat amb la participació activa de tres grups de treball formats per representants del món acadèmic, científic i empresarial, de les administracions autonòmiques i dels organismes competents de l’Administració General de l’Estat espanyol. L’estratègia s’estructura en 7 principis bàsics, 4 objectius generals, 6 eixos prioritaris i 10 mecanismes d’articulació.

Per a més informació, podeu consultar la pàgina web disponible des de la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología (FECYT).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter