Trobada anual de la xarxa EPTA al Parlament de Catalunya

Els dies 22 i 23 d’octubre de 2012, assessors en matèria científica i tecnològica de parlaments d’arreu d’Europa es reuniran al Parlament de Catalunya, en la trobada anual de la xarxa European Parliamentary Technology Assessment (EPTA). En la jornada d’enguany, organitzada pel Consell Assessor sobre Ciència i Tecnologia (CAPCIT), s’hi aprovarà el relleu de la presidència de l’EPTA, i s’hi debatran els reptes de la medicina personalitzada. L’acte inaugural serà presidit per Núria de Gispert, presidenta del Parlament, i també hi intervindran el secretari d’Universitats i recerca, Antoni Castellà i la responsable de recerca i innovació del Departament de salut, Marta Aymerich.

L’EPTA agrupa les oficines i els organismes d’assessorament científic i tecnològic del Parlament Europeu i diverses cambres parlamentàries del continent. D’altra banda, el CAPCIT, creat el 2008, és l’òrgan representant d’entitats relacionades amb la ciència i la tecnologia com l’Institut d’Estudis Catalans (IEC), la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRI), les universitats catalanes i el Consell Català de la Comunicació Científica (C4), entre d’altres.

Les necessitats i els reptes de la medicina personalitzada; els límits del pronòstic; les contribucions genètiques i socioculturals al risc de malaltia; la bioètica i les responsabilitats socials; i la sostenibilitat de la medicina personalitzada i les seves conseqüències mundials són algunes de les qüestions que s’abordaran en la trobada.

Per a més informació sobre les sessions i els ponents de la Jornada podeu consultar el programa al lloc web de l’Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter