Samuel Moyn obre el cicle "Sobirania i drets de les nacions"

Samuel MoynEl 22 d’octubre s’iniciarà a l’Institut d’Estudis Catalans (IEC) el cicle “Sobirania i drets de les nacions” amb la conferència “Drets i sobirania a l’època contemporània” que pronunciarà Samuel Moyn, professor d’història de la Universitat de Colúmbia. L’acte se celebrarà a les 19 hores, a la Sala Prat de la Riba de l’IEC.

Aquest cicle ha estat organitzat per la Presidència de l’IEC i continuarà fins a la primavera de l’any vinent. El cicle inclou també les conferències “Sobirania política i autonomia moral”, de Victòria Camps, de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), el 12 de novembre; “Sobirania al segle XXI. És possible? Té sentit?», de Joan Subirats, de l’Institut de Govern i Polítiques Públiques (IGOP) de la UAB, el 14 de gener; “Westfàlia, postWestfàlia i sobiranies nacionals”, de Carles Boix, de la Universitat de Princeton, l’11 de març, i, per últim, “La nació: pot sobreviure sense el seu propi estat?”, de Montserrat Guibernau, de la Universitat de Cambridge, el 18 de març.

Una resposta a Samuel Moyn obre el cicle "Sobirania i drets de les nacions"

  • Observatori de la Recerca (OR-IEC) diu:

    L’enregistrament vídeo de la conferència del professor Samuel Moyn ja està disponible a la Videoteca de l’IEC [http://videoteca.iec.cat/entrada.asp?v_id=314].

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter