El Govern aprova el Pla estratègic de recerca i innovació en salut 2012-2015

Amb l’objectiu de contribuir a escurçar el període comprès entre els resultats de la recerca i la seva aplicació a la pràctica clínica i de salut pública, el Govern de Catalunya ha aprovat el Pla estratègic de recerca i innovació en salut 2012-2015. Així mateix, la Generalitat de Catalunya vol impulsar la innovació i la cultura de la translació entre els investigadors i els professionals de la salut per optimitzar els recursos de què es disposa.

El Pla s’estructura en 5 eixos i contempla actuacions per a integrar les polítiques de recerca i d’innovació en salut amb les existents a Catalunya; invertir de manera eficient en la recerca d’excel·lència; potenciar la BioRegió de Catalunya (Biocat); promoure la translació de coneixement i avaluar l’impacte de la recerca; i, per últim, incentivar la innovació en les organitzacions sanitàries.

Per a més informació, podeu accedir a la notícia publicada per la Generalitat de Catalunya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter