Exposició sobre el mestre Félix Martí Alpera a l’IEC

Expo Fèlix Martí AlperaEl 24 d’octubre s’inaugurarà l’exposició “Fèlix Martí Alpera, un mestre i l’escola del seu temps”, que romandrà oberta al claustre de l’Institut d’Estudis Catalans (IEC) fins al 7 de novembre. L’objectiu d’aquesta exposició commemorativa sobre el mestre valencià Fèlix Martí Alpera (1875-1946) és reconèixer una de les figures més destacades del magisteri de la seva època i difondre la seva contribució en la renovació i modernització de l’escola. L’exposició ha estat produïda per la Universitat de Múrcia en el norantè aniversari del Patronat Escolar de Barcelona.

La inauguració se celebrarà amb un acte  a les 19 hores a la Sala Pi i Sunyer de l’IEC.  Hi intervindran Josep González-Agàpito, president de la Secció de Filosofia i Ciències Socials (SFCS) de l’IEC, i Gerard Ardanuy, regidor d’Educació i Universitats de l’Ajuntament de Barcelona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter