Convocatòria: Ajuts a projectes d’estudi i anàlisi en matèria de joventut a Catalunya (AJOVE 2012)

Agència Catalana de la JoventutL’Agència Catalana de la Joventut (ACJ) ha convocat els Ajuts a projectes d’estudi i anàlisi en matèria de joventut a Catalunya (AJOVE 2012). La convocatòria pretén finançar projectes d’estudi i anàlisi que tinguin per finalitat contribuir al coneixement de la realitat actual en matèria de joventut a Catalunya, preferentment de la població de 16 a 29 anys. La present convocatòria s’adreça exclusivament a projectes de recerca que utilitzin com a font principal de la investigació la matriu de dades de l’Enquesta de Participació i Política (EPP) de l’any 2011. Els projectes s’han d’implementar en el període màxim d’un any, comptador a partir de la data de l’acceptació de l’ajut.

La gestió dels procediments administratius dels ajuts correspon a l’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR). Resten exclosos de l’objecte d’aquesta convocatòria els treballs de tesis doctorals. A més, no poden optar a aquests ajuts els equips de recerca que hagin estat beneficiaris de les convocatòries dels anys 2009 i 2010, ni tampoc els ajuntaments, els ens locals ni els organismes que d’ells en depenguin.

El termini de presentació de sol·licitud finalitza el dia 23 de novembre de 2012. Per a més informació, podeu consultar la convocatòria publicada al lloc web de l’AGAUR.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter