Reports de la recerca a Catalunya (2003-2009): Tecnologies de la Informació i de les Comunicacions

TIC

Font: FreeFotoUK.

En el marc del projecte dels Reports de la recerca a Catalunya (2003-2009), ja es pot consultar el document de treball de Tecnologies de la Informació i de les Comunicacions (en format PDF). L’informe ha estat redactat per Antoni Olivé i Ramon, professor de la Universitat Politècnica de Catalunya i membre de l’Institut d’Estudis Catalans (IEC). Les dues edicions anteriors dels Reports (1990-1995 i 1996-2002), que van comptar amb el suport de la Generalitat de Catalunya, es poden consultar a text complet al lloc web de l’IEC.

Els investigadors de l’àrea de Tecnologies de la Informació i de les Comunicacions tenen un període de 4 setmanes, és a dir fins el 22 de novembre, per a deixar un comentari al Blog de l’Observatori de la Recerca (OR-IEC) o enviar un correu electrònic a l’OR-IEC. Un cop finalitzat el període de debat públic, el redactor estudiarà els comentaris rebuts i tancarà definitivament el text, que serà preparat per a editar.

Un projecte com aquest necessita de la participació i la implicació de tota la comunitat científica. En aquest sentit, us agrairem que col·laboreu amb nosaltres donant-ne la màxima difusió, i fent comentaris i aportacions al document de treball.

Per a més informació, podeu consultar el portal MERIDIÀ de l’OR-IEC, així com el Portal de publicacions de l’IEC.

Una resposta a Reports de la recerca a Catalunya (2003-2009): Tecnologies de la Informació i de les Comunicacions

 • Jordi Vitrià diu:

  respecte al document de treball de Tecnologies de la Informació i de les Comunicacions, us volia fer avinent que a la taula 2.2, corresponent als departaments universitaris en el sector TIC, crec que hi faltaria afegir el Departament de Matemàtica Aplicada i Anàlisi (MAIA) de la Facultat de Matemàtiques de la UB. Aquest departament acull en aquests moments a 1 CU de LSI, 1 TU de LSI i a 3 TU de Ciències de la Computació, a més a més d’uns quants professors no funcionaris (agregats, lectors, etc.) associats a aquestes àrees. Aquests professors fan la seva docència en el Grau d’Informàtica de la UB.
  A nivell de recerca, aquests professors estan agrupats en dos Grups de Recerca Consolidats, que SI que apareixen a la taula 2.9 del document.

  Cordialment,

  Jordi Vitrià
  Director del departament MAIA de la UB.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter