Convocatòria: Beques per a la realització de tesis doctorals en matèria de joventut (FJOVE 2012)

Agència Catalana de la JoventutL’Agència Catalana de la Joventut (ACJ) ha convocat les Beques per a la realització de tesis doctorals en matèria de joventut (FJOVE 2012). La convocatòria pretén promoure i estimular entre els investigadors/es la realització de tesis doctorals sobre la realitat juvenil actual a Catalunya i les polítiques de joventut de Catalunya per tal de fomentar la formació investigadora en aquesta matèria. Les tesis s’han de centrar, exclusivament, en l’anàlisi de la població de 16 a 29 anys i/o en les polítiques que s’hi adrecen. Les actuacions d’investigació objecte d’aquestes beques s’hauran de desenvolupar en el període d’un any, comptador a partir de la data en que finalitzi l’acceptació de la beca.

La gestió dels procediments administratius dels ajuts correspon a l’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR). El termini de presentació de sol·licitud finalitza el dia 23 de novembre de 2012. Per a més informació, podeu consultar la convocatòria publicada al lloc web de l’AGAUR.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter