Exposició "Juga amb paraules de la ciència"

Exposició Juga amb les paraules de la ciènciaLa Secció de Ciències i Tecnologia (SCT) de l’Institut d’Estudis Catalans (IEC) i la Universitat Pompeu Fabra (UPF) han organitzat l’exposició Juga amb paraules de la ciència. Aquesta activitat de divulgació científica s’inaugurarà aquest dimecres 31, a les 12 hores, al pati de l’IEC amb la participació dels alumnes de l’Escola Sant Nicolau de Sabadell. Es tracta d’una exposició lúdica i interactiva, adreçada a nens de primer, segon i tercer cicle de primària, que utilitza el joc per a reforçar, llimar i precisar els mots científics fonamentals perquè l’aprenentatge de les ciències sigui més sòlid des dels inicis.

L’exposició es podrà visitar fins al 18 de desembre. Els grups escolars hauran de concretar prèviament el dia i l’hora enviant un correu electrònic a Rosa Estopà, comissària de l’exposició.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter